Aluemestaruuspartiokisat suunnistettiin Vaasassa 24.8. Kisan nuoret pärjäsivät loistavasti sillä H12 -sarjassa otettiin kaksoisvoitto. Kultamitalit saivat Roni, Ronja ja Ville Ylihärsilä ja hopeat kaulaansa pujottivat Ville Ruotsala, Tommi Rantanen ja Juuso Ekola. Kisa osallistui myös miesten yleiseen sarjaan mutta yksi rasti jäi käymättä.

Tulokset VaaSu sivuilta31.8. juostiin kuntien välinen maakuntaviesti. Miehissä Kauhavan ykkösjoukkue oli hienosti viides. Joukkueessa suunnisti myös Juha Ylihärsilä. Pääosin härmäläisistä koostunut Kauhava 2 (Arto Ylihärsilä, Miika Porre, Kalervo Fränti, Pauli Rantala, Matti Kumpula, Kalle Ruotsala) oli lopulta 25. Sekä miehissä että naisissa Kauhava lähetti 4 joukkuetta viestiin ollen eniten joukkueta lähettänyt kunta. Naisten joukkuessa Kisalaisista suunnistivat Heli Luoma ja Kristina Erkkilä.

Tulokset RaJu:n sivuiltaViikonloppuna 30-31.8 kilpailtiin myös tarkkuussuunnistuksen suomenmestaruuksista Kaustisella. Normaalikisassa Roope Näsi pääsi plaketeille ollen 6. Myös paremmat sijat olivat lähellä sillä Roope oli tasapisteissä voittajan kanssa mutta aikarastisekuntien perusteella sijoitus oli siis 6.

Tulokset KPV:n sivuiltaKauhavan Wisa järjesti Etelä-Pohjanmaan aluemestaruusviestit Majankallioiden haastavassa maastossa 10.8.2014.

H12-sarjaan Kisalla oli laittaa peräti 4 joukkuetta. Parhaiten menestyi ykkösjoukkue(Ville Ruotsala, Paulus Huhtamäki, Tommi Rantanen), joka otti pronssia. Kakkos- ja kolmosjoukkeet olivat heti perässä seuraavilla sijoilla ja nelosjoukkue tuli yhdeksänneksi.

H110 ja H130-sarjoista tuli molemmista hienosti hopeaa. Miesten yleisessä sarjasskin oltiin mutta ankkurin puuttuessa viesti jäi kesken.

Tulokset Wisan sivuilta.Alahärmän Kisan nuoret suunnistajat osallistuivat oravapolkuviestiin Vaasassa 11.6 kolmella joukkueella. Parhaiten menestyttiin sarjassa H10, josta irtosi voitto joukkueella Juuso Ekola, Roni Ylihärsilä, Aatu Ylihärsilä. Myös sarjassa H11-13 mitali oli lähellä, sillä joukkue Paulus Huhtamäki, Tommi Rantanen, Ville Ruotsala jäi vain neljän sekunnin päähän kolmossijasta. Tulokset VaasSn sivuilta