Maakuntaviesti suunnistettiin Ylistaron Järvirannalla 29.8, jossa kilpailikeskuksena toimi ampumarata-alue. Nykyisten sääntöjen mukaan suunnistettiin uusilla kuntarajoilla, jolloin Kauhavalta oli mukana kuusi mies- ja neljä naisjoukkuetta. Pelkästään Alahärmäläisistä koostunut Kauhava 4 oli matkalla kaupungin kolmanneksi parhaaksi mutta valitettavasti suotitus hylättiin, kun yksi leima oli väärältä hajonnalta. Joukkueessa suunnistivat Juha Ekola, Jorma Hanhimäki, Jarkko Huhtamäki, Erkki Kamaja, Kalervo Fränti ja Juha Ylihärsilä. Alahärmäläisiä juoksi myös muissa joukkueissa; Kauhavan ykkösjoukkueen ankkuroi maaliin seitsemäntenä Eero Korpi, Vitosessa juoksivat Ari ja Arto Ylihärsilä ja Miika Porre ja kutosessa viestin aloitti Roope Näsi ja ankkuroi Kalle Ruotsala.

TuloksetAlahärmän Kisa sai myös SM-plaketin, kun Roope Näsi oli tarkkuussuunnistuksen suomenmestaruuskisoissa Keravan Keinukalliolla 28.8.2010 kahdeksas.Alahärmän kisa otti pronssia sarjassa H35 viestisuunnistuksen aluemestaruuskisoissa Teuvalla 15.8.2010. Joukkueessa juoksivat järjestyksessä Juha Ylihärsilä, Arto Ylihärsilä ja ankkurina Juha Ekola.

Kisalla oli joukkue myös miesten pääsarjassa, jossa sijoitus oli yhdeksäs joukkueella Ari Ylihärsilä, Kalle Ruotsala, Roope Näsi.

Tulokset