FIA Kartingin MM-kisoissa on kaksi divisioonaa: Original Kart (OK) ja Original Kart Junior (OKJ). Tämä tarkoittaa myös sitä, että syyskuun 2019 intensiivisestä kisasta nousi kaksi mestaria. Nämä mestarit ovat Lorenzo Travisanutto, joka puolusti hänen otsikko voittaja 2018 FIA-sarjan, ja Thomas kymmenen Brinke joka sulkee uransa junioridivisioonassa kanssa pokaali. Tässä ovat vuoden Alaharma Race -mestareiden profiilit.

OK Divisioona – Lorenzo Travisanutto

Maa: Italy

Ikä: 20 years old

Lorenzo Travisanutto voitti sekä CIK-FIA:n että Euroopan-mestaruuskilpailut ensimmäisessä positiossa. Hän on myös mestari WSK Euro Series ja OK, South Garda Winter Cup samana vuonna. Tämä on Travisanutton neljäs vuosi FIA World Cupissa. Hänen edellinen kilpailu Nico Rosbergin radalla 2018 oli läheinen voitto. Tällä kertaa, petollinen Mika Salo seurata vaimensi kova sade, hän väitti kärkipaikan enemmän ratkaiseva ero vastaan toinen-placer, Taylor Barnard.

Travisanutto osoittaa omistautumista mikroauto racing yrittämällä täyttää hänen vuosittain aikataulun niin monta suurta kilpailuista kuin hän voisi. Jos hän on pätevä iän ja aseman mukaan, voit olla varma, että hän yrittää osallistua siihen. Huolimatta hänen hämmästyttävä ennätys, hän yrittää myös olla aktiivinen pieniä liigoja avulla hänen joukkueensa. Hän voitti FIA World -tittelin CV Performancella, mutta hän on vaihtanut joukkuetta usein joka kausi. 

OKJ Divisioona – Thomas ten Brinke

Maa: Netherlands

Ikä: 14 years old

Thomas ten Brinke voitti CIK-FIA WORLD Championship 2019 -kilpailun suurella, ratkaisevalla kuilulla kilpailijoitaan vastaan junioridivisioonassa. Lukuun ottamatta hänen vaikuttava ennätys suurin vuotuinen tapahtuma, hän on myös toinen paikka WSK Euro Series ja kolmas paikka CIK-FIA Em-kisoissa.

Formula Scout on tehnyt ennustuksen, että ulos kuuden vahvan kokoonpanon OKJ luokan Hollantilainen teini,Thomas kymmenen Brinke, tulee olemaan tähti show. Tämä ennustus tuotti pois vaikuttava voittaa aikana erittäin vaarallinen päivä. Kovan sateen aiheuttamasta ankarasta tilasta huolimatta Birke näytti erikoisuutensa, josta hän on hyvin ylpeä. Tämä erikoisuus on ottaa jokaisen kilpailijan yksi kerrallaan.

Birken 2019-2019 ei alkanut yhtä vaikuttavasti kuin se. Hän oli etelän gardan talvicupin viides karsinta ja hän otti kolme palkintokoroketta ansaitakseen välieräpylvään. Hän tapasi myös useita valittavia olosuhteita. Tähän sisältyi ratakiista, joka johti hänen kehruuta ja hänen kart on asennettu, menettää runner-up paikalla WSK Super Master-sarjan sijoitukset vuoksi tapaus. Kaikki aiemmat tapahtumat olivat enimmäkseen unohdettu, kun Kymmenen Binke kilpaili näyttävästi mm-kisoissa Alaharma. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *