Alahärmän kuntorastit 2018

Järjestäjä: Alahärmän Kisa

Lähdöt: Torstaisin klo 17-19

Radat: A, B, C (ja D). Lyhin rata (max 1,5km) on ohjeistettu tekemään erityisen helpoksi

Maksu: Karttamaksu 5€, tai EPSU-kausikortti 70€ (katso lisää alta), alle 20v ilmaiseksi

Yhteyshenkilö: Leena Vaismaa, puh. 0400-184 621

Pvm

Paikka

Opastus alkaa

26.4

Kirkonkylä

Vt 19, Kuoppalantien rist.

Tulokset

Väliajat

3.5

Kivihuhta

Vt 19, Hakola

Tulokset

Väliajat

10.5

Ei iltarasteja

(Ampumasuunnistusten koejuoksut)

17.5

Yliviitala

Yliviitalantie

Tulokset

Väliajat

24.5

Huhtamäki

Vt 19, Voltti

Tulokset

Väliajat

31.5

Jouttikallio

Haaruksentie, koulukeskuksen rist.

Tulokset

Väliajat

7.6

Mustikkakalliot

Vt 19, Voltti

Tulokset

Väliajat

14.6

Eko/Jäniskalliot

Vt 19, Kuoppalantien rist.

Tulokset

Väliajat

(18.6)

(Takakallio)

Ks. Kauhavan Wisa

25.6

Yliviitala

Yliviitalantie MAANANTAI

Tulokset

Väliajat

(2.7)

(Korkiamäki)

Ks. Kauhavan Wisa

9.7

Hakola

Vt 19, Hakola MAANANTAI

Tulokset

Väliajat

18.7

Pirttinen

Perkiömäentie, KESKIVIIKKO ks. KJV

(23.7)

(Fräntykallio)

Ks. Kauhavan Wisa

2.8

Kirkonkylä

Vt 19, Kuoppalantien rist.

Tulokset

Väliajat

9.8

Haarus

Haaruksentie/Perkiömäentie

Tulokset

Väliajat

16.8

Eko

Vt 19, Kuoppalantien rist.

Tulokset

Väliajat

23.8

Kivihuhta

Vt 19, Hakola

Tulokset

Väliajat

30.8

Huhtamäki

Vt 19, Voltti

Tulokset

Väliajat

3.10

Sorvisto

Yliviitalantie

Tulokset

Tulokset yö

Väliajat

Väliajat yö

 

Epsu-kortti

Nyt kannattaa ostaa Epsu kortti!

Tänä vuonna jatketaan Etelä-Pohjanmaan suunnistuksen alueella Epsu-kortin käyttöä. Kortin omistaja on oikeutettu osallistumaan kaikkien hankkeessa mukana olevien seurojen kuntosuunnistustapahtumiin ilman karttamaksua. Emit-kortin vuokra tms. maksut eivät sisälly Epsu-korttiin.

Epsu-kortin hinta on 2018 kaudella 70€. Tänä vuonna myydään tarroja, jotka voi liimata edellisen vuoden kortin oikeaan yläkulmaan. Toki voi ostaa myös uuden, tarralla varustetun, Epsu-kortin. Kortin myyvä seura saa myyntihinnan kokonaan itselleen ja ostohetkellä haltijan nimi kirjoitetaan korttiin.

Hankkeen tarkoituksena on myös panostaa nuoriin. Tämän takia alle 20-vuotiaat saavat osallistua ilmaiseksi kaikkiin yhteistyöseurojen kuntorastipahtumiin.

Epsu-kortissa mukana olevat seurat: Alahärmän Kisa, Alajärven Ankkurit, Jalasjärven Jalas, Kauhajoen Karhu, Kauhavan Wisa, Kortesjärven Järvi-Veikot, Kuortaneen Kunto, Lapuan Virkiä, Lehtimäen Jyske, Pohjankyrön Rasti, Rasti-Jussit, Rasti-Ketut, Rasti-Kurikka, Suunta-Jurva, Solf IF/Malax IF, Teuvan Rivakka/ Närpes OK, Vaasan Sunnistajat/ IF Femman, Ylistaron Kilpa-Veljet, Ähtärin Urheilijat.

Kortteja saa ostaa iltarasteilla.

Witness an exciting feat of impressive night driving and jaw-dropping mastery of racing controls Todista jännittävä saavutus vaikuttava yö ajo ja leuka pudottamalla hallintaa kilpa valvontaa, vaikka se on yö! Uppoudu kilpa-ajon maailmaan, kun menet kasvotusten uskomattoman ajonopeuden ja tonnia faneja huutaa enemmän lämmitettyä toimintaa! 

 

Jos olet kiinnostunut tämäntyyppisistä tapahtumista, suosittelemme, että menet tutustu Alaharma Race Fitness Crossing taattu hauskaa. Siellä kuuluisat paikalliset kilpailijat menevät kilparadoille joidenkin sydäntä pysäyttävien kilpa-ajoesityksiä varten, joita et todellakaan halua jättää väliin. 

Alahärmän kunta

Alahärmä sijaitsee Etelä-Pohjanmaan alueella Suomessa. Kunnassa on vain pieni väestö, joka sopii erinomaisesti sen maa-alueeseen. Koska Alahärmä sijaitsee ihanteellisella paikalla lähellä lahden ja joen, on epäilemättä, että niiden maaperä on niin hedelmällistä. Sen avulla heidän viehättävä maaseutunsa ja heidän paikkansa luonnonkauneus eivät voi koskaan jäädä huomaamatta. 

 

Niitä rikastutetaan erilaisilla yrityksillä, jotka ovat enimmäkseen taipuvaisia metalliteollisuuteen, turkisviljelyyn sekä tärkkelykseen ja maidontuotantoon. Tämän myötä he ovat ylpeitä saadessaan pitää yhden Suomen alhaisimmista työttömyysasteista. 

 

Sen lisäksi, että kiireisiä ihmisiä, on kiistatonta, että asukkaat Alahärmä ovat myös hauskaa rakastava. Itse asiassa heillä on useita kulttuuriaktiviteetteja ja festivaaleja. Jotkut niistä, jotka ne yleensä ominaisuus niiden juhlat ovat teattereita, taidenäyttelyitä, ja joitakin konsertteja. 

 

Vaikka Alahärmän kansan rakkaus on ollut kinaa, se on edelleen kilpa-ajoa. Itse asiassa Alahärmä toimii PowerParkin lomakohteen ja huvipuiston kotina, jolla on Euroopan suurin sisäkarting-rata. Sen lisäksi heillä on myös Mika Salo Circuit outdoor mikroauto ja muut kilparadat levinnyt kunnan.

 

Itse asiassa Alahärmässä oli jo järjestetty useita kilpa-ajotapahtumia, ja niitä pidetään alueen matkailukohdeina. Kun paljon paikallisia kilpailijoita ja joitakin ensimmäistä kertaa pelaajia tulossa pelata, useita erilaisia kilpa-tapahtumia oli alkanut syntyä, kuten Alahärmä Race Fitness Crossings joka ainutlaatuisesti tapahtuu auringon laskee. 

Alahärmän risteys

Alahärmän kuntoristeys on yksi kaupungin paljon odotetuista kilpailuista. Toisin kuin muut rodut, jotka ovat tyypillisesti järjestetään, kun se on vielä kirkas, tämä ei ole. Päätavoitteena tässä kilpailussa on testata nopeus kuljettajien sekä heidän taitojaan navigoinnin autonsa valvontaa, vaikka se on jo tumma. 

 

Kuten muutkin kilpailut, tämäntyyppinen kilpailu seuraa myös useita erilaisia karttoja, joita voit tarkistaa yhdellä sivuillamme. Karttojen eroista huolimatta kaikkien karttojen käyräväli on 2,5 metriä, jotta se olisi johdonmukainen.  

Tapahtuman tiedot  

Alla on lueteltu joitakin tärkeimpiä yksityiskohtia, jotka sinun on tiedettävä tästä tapahtumasta. 

 

 • Järjestäjä: Alahärmän Kisa
 • Aika: Joka torstai klo 17.00–19.00
 • Yhteyshenkilö: Leena Vaismaa
 • Puhelinnumero: 0400-184 621
 • Ensisijaiset sponsorit: Power Oil 

Pohjanmaan osuuspankki

Aikataulu  

 

Päivämäärä Paikka Opetusohjelma alkaa
26.4 Kirkonkylä Kuoppalantie cross. Pisteet Jaetut ajat
3.5 Kivihuhta Hakola Pisteet Jaetut ajat
10.5 Ei iltapäiviä (Ammunta Suunnistus Trials) Pisteet Jaetut ajat
17.5 Yliviitala Yliviitalantie Pisteet Jaetut ajat
24.5 Huhtamäki See 19, Volts Pisteet Jaetut ajat
31.5 Jouttikallio Haaruksentie Pisteet Jaetut ajat
7.6 Blueberry Cliffs Volts Pisteet Jaetut ajat
14.6 Eko / Hare Cliffs Kuoppalantie cross Pisteet Jaetut ajat
(18.6) (Rear rock) Kauhavan Wisa Pisteet Jaetut ajat
25.6 Yliviitala Yliviitalantie MONDAY Pisteet Jaetut ajat
(2.7) Korkiamäki Kauhavan Wisa Pisteet Jaetut ajat
9.7 Hakola Hakola Maanantai Pisteet Jaetut ajat
18.7 Pirttinen Perkiömäentie, Keskiviikko Pisteet Jaetut ajat
(23.7) Fräntykallio Kauhavan Wisa Pisteet Jaetut ajat
2.8 Kirkonkylä Acting 19, Kuoppalantie cross. Pisteet Jaetut ajat
9.8 Branch Haaruksentie / Perkiömäentie Pisteet Jaetut ajat
16.8 Eko Kuoppalantie cross Pisteet Jaetut ajat
23.8 Kivihuhta Hakola Pisteet Jaetut ajat
30.8 Huhtamäki Volts Pisteet Jaetut ajat
3.10 Survivor Yliviitalantie Pisteet

Tulokset yö

Jaetut ajat

Välein yö

Kilparadat  

Tämä kilpailu on kolme (tai neljä) kilparadat. Eli kappaleet A, B, C ja joskus D. Nämä kappaleet mittaavat jopa 1,5 kilometriä, jotta pelaajilla on helppo kokemus, koska he käsittelevät kurssia useilla kierroksilla. 

 

Jos haluat kilpailla, niin se on erittäin tärkeää, että tulet täydellinen terveydentila ennen kilpailua. Sen lisäksi, että sinun täytyy myös oppia kaikki kokoonpano rajoituksia ja käsihygieniaa käytäntöjä, joita tarvitaan kaikille kuljettajille. 

 

Sen lisäksi, että se on aina pidettävä mielessä ylittäessään, että et kosketa mitään tarpeettomasti, erityisesti rajat liput. Lopuksi suosittelemme, että pidät etäisyyttä muihin maastossa oleviin ihmisiin, jotta vältetään mahdolliset vuorovaikutukset, jotka voivat johtaa vaaraan.

Hinnat

Kertakarttamaksut maksavat 5 €, kun taas EPSU-kortti maksaa 70 euroa. Samaan aikaan alle 20-vuotiaiden ei tarvitse maksaa.

Mikä on EPSU-kortti? 

EPSU-kortti toimii lippunasi koko kauden ajan. Sitä on käytetty useita vuosia, ja se jää priorisoida keinona ottamista jopa ilman karttamaksua. 

 

EPSU-kortti maksaa 70 €, ja sitä voidaan käyttää useammin kuin kerran, toisin kuin karttamaksut, jotka veloitetaan joka kerta. Sen lisäksi, että EPSU kortti oikeuttaa myös osallistumaan joihinkin kunto suunnistus tapahtumia kaikkien kumppanien klubeja. Kuitenkin, korttien vuokraus ja jotkut muut maksut voivat silti olla ei ole mukana EPSU kortti. 

 

Jos sinulla on jo olemassa oleva kortti, voit ostaa tarroja, jotka voidaan liimata kortin oikeassa yläkulmassa. Jos ei, niin voit ostaa oman EPSU-kortin joukko tarroja. Kortissa on nimesi siinä ja se on itse asiassa ei-siirrettävissä.

 

EPSU-kortin avulla rekisteröitymisesi on erilainen, toisin kuin muut kuin kortinhaltijat. Näin tapahtuu siten, että sinulle annetaan mahdollisuus vastaanottaa kartta henkilökohtaisesti tai sähköpostitse. Sen lisäksi, että voit myös osallistua joihinkin itsepalvelu kassalle ilman lisämaksua.

EPSU-kortin kumppaniklubit  

EPSU-kortilla voit myös saada ilmaisen pääsyn sen osallistuvien klubien illallisiin. Alla on lueteltu kumppaniklubeja, joissa saatat saada joitakin etuja.

 

 • Alahärmän Kisa
 • Alajärvi Ankkurit / Vimpelin Hiihtoseura
 • Jalasjärven Jalas
 • Kauhajoki Karhu
 • Kauhavan Wisa
 • Kortesjärven Järvi-Veikot
 • Lapua Virkiä
 • Pohjankyrön Rasti
 • Cross-Jussit
 • Rastiketut / Kuortaneen Kunto / Lehtimäki Jyske / Ähtärin Urheilijat
 • Rasti-Kurikka
 • Suunta-Jurva
 • Teuvan Rivakka / Närpes OK / OK Kristina
 • Vaasan Suunnistajat / IF Femman / Solf IK / Malax IF

Rekisteröityminen

Rekisteröidy ja olla osa tätä jännittävää saavutus silloin tällöin! Tutki piilotettuja kykyjäsi ja katso, kuinka hyvin voit seurata karttaa, ohjata autoasi ja paeta muita kilpailijoita, jotka kilpailevat kanssasi. 

 

Rekisteröidy tai katso seuraavasti.

 

 • Rekisteröidy järjestäjiin tai tapahtumapaikkaan päivää ennen maalitauluasi. 
 • Maksa karttamaksu, jos et ole EPSU-kortinhaltija. Jos alle 20-vuotias, ystävällisesti tuoda voimassa oleva henkilöllisyystodistus tai todiste siitä, että olet todellakin alle mainitun iän. 
 • Vahvista aikataulusi. 

Muistutukset 

Pelipäivänä, tässä on joitakin seuraavista muistutuksia, jotka kannattaa pitää mielessä. 

 

 • Älä myöhästy. Kunnioita aikaa muiden ja tehdä parhaansa tulla ennen aikataulun aikaa, jotta ei menetä tiedotustilaisuus ja on runsaasti aikaa valmistautua. 
 • Kuntoa itsesi. Jos et voi hyvin tai jos sinulla on hengitysvaikeuksia, älä tule illalla tarkistuspisteeseen. Niin paljon kuin haluamme sinun pitää hauskaa, haluamme silti varmistaa turvallisuuden kaikkien. 
 • Älä oleskella. Sen lisäksi, että pidät itsesi etäällä muista suunnistajista ja pidä kätesi puhtaina, suosittelemme myös, että pysyt turvallisilla alueilla. Jos haluat tarkistaa alueen, ystävällisesti ilmoittaa meille, jotta voimme tietää, missä olet. 
 • Tuo aina lippusi. Älä koskaan unohda lippujasi tai EPSU-korttejasi. Sen lisäksi, että varmista, että liput oli jo rasti valintamerkkien eikä leimattu. Varmista myös, että esität lippusi ennen tapahtumaa ja sen jälkeen, varsinkin jos olet osallistuja. 
 • Tunne kausi. Tuo suojalaseja varsinkin jos kilpailet alkukeväästä. Tämä suojaa silmiäsi siitepölyltä ja muilta hiukkasilta, kun puut ja kasvit kukkivat edelleen.

 

Oletko innoissasi, että olet osa tätä tapahtumaa? Ota yhteyttä ja tiedustele haluamaasi aikataulua, jotta voimme varata sen sinulle. Toivomme näkeväni sinut pian!