Yliviitala Special Long and at the same time Southern Ostrobothnia AM Special Long in Alahärmä, Kauhava on Sunday 30 September 2018

-kilpailuohjeet

starting list by series

starting list by club

Supervisor’s statement

-Score

-Väliajat

Series and fees: H21-H90, D21-D85 17 euros; H / D16 – H / D20 12 euros, H / D14 -H / D10 10 euros. 14 years and under no AM series. Easy path-based orienteering course for 10-year-olds.

Appearances: .9. by IRMA. Post-registrations with 1.5 times fees to IRMA 26.9. by.

Stamping method: Emit

Guided tour: Vt19, at the center of Ylihärmä, from where the driving time to the competition center is 5 min. Navigation address: Yliviitalantie 846, Alahärmä / Kauhava

Departures: from 11 am

Map: Good quality printout, 1: 10000, 9/18 (re-mapping: Voitto Erkinheimo), map exchange on the longest lines.

Terrain: The demanding open rock terrain around the sports center, familiar to many South Ostrobothnians , with differences in altitude. However, extra- long-distance tracks allow the use of open rock areas even further afield, where there has been no competition for twenty years.

Competition center: Yliviitala sports center

Parking : In the competition center

Dressing and washing: Changing rooms and saunas for men and women.

Salaried employees:

Race director: Ari Ylihärsilä (0405553701), Track master: Roope Näsi, Supervisor: Aimo Myllymäki KortJV Result service: Arto Puro-aho.

Alaharman kilpailuissa ja tapahtumissa. Enemmän kuin tapahtumien suunnittelua, olemme menneet ylimääräisen mailin luomalla tapahtumia, tekemällä yhteistyötä isojen nimien kanssa ja ottamalla yhteyttä moniin ihmisiin. 

Tutustu tässä oppaassa olevaan tapahtumaluetteloon ja niiden aikatauluihin. 

Korosta tapahtumat

Julkaisemme viimeisimmät ja tulevat tapahtumat täällä! Voit myös olla yhteydessä meihin, jos haluat oman kilpa-tapahtuman Alaharmassa, voimme auttaa sinua järjestämään ja suunnittelemaan etukäteen!

Yliviitala Special Long & Etelä-Pohjanmaa AM Special Long 

Sijainti: Alahärmä, Kauhava

Sarja ja maksu: 

    • H21-H90 / D21-D85 (€17)
    • H / D16 – H / D20 (€12)

 

  • H / D14 -H / D10 (€10)

 

Aloitusaika: 11 AM

Kilpailun johtaja: Ari Ylihärsilä (040-5553-701)

Radan mestari: Roope Näsi

Ohjaaja: Aimo Myllymäki KortJV 

Tulospalvelut: Arto Puro-aho.

Seurantaosoite: Yliviitalantie 846, Alahärmä / Kauhava

Kilpailujen lisäksi meillä on myös suunnistuskursseja nuorille aikuisille kahdessa eri osiossa: 14 vuotta ja 10 vuotta vanha. Nuoremmilla on helpompi kurssi saatavilla. 

Meillä on myös opastettu kierros Ylihärmän keskustasta kilpailukeskukseen. Opaskilpailu kestää vain noin 5 minuuttia. Voit seurata sijaintiamme osoitteen kautta.

Olemme laatineet oman karttamme 1:10000-suhteella suuremmalle alueelle. Kuten monet Etelä-Pohjanmaalaiset tietävät, maasto on avoin ja kivinen paikka, jossa on eri korkeudet. On myös pitkän matkan kappaleita, jotka on tehty laajempia toimia ja ajelehtiminen.

Olemme ryhtyneet asianmukaisiin terveys- ja turvallisuusvarotoimiin. Tämän avulla olemme valmistautuneet pukuhuoneisiin, kylpyihin ja saunoihin miehille ja naisille!

Ilta Fitness Risteykset

Järjestäjä: Alahärmän Kisa

Aika: Joka torstai klo 17.00–19.00

Yhteyshenkilö: Leena Vaismaa (0400-184-621)

Ensisijaiset sponsorit: Power Oil & Pohjanmaa Osuuspankki

Kuten nimestä voi päätellä, tämä on todella erityinen ja hankala kilpailu lahjakkaille kilpailijoillemme. Keskellä yötä kilpailijat ajelehtivat ja nopeuttavat karttamaastoamme. Sen lisäksi testaus nopeus meidän ratsastajat, tämä on myös tehty sen varmistamiseksi, että he harjoittavat suurta huolellisuutta ja turvallisuustoimenpiteitä erityisesti vähemmän näkyvyyttä tiellä. 

Huomaathan, että henkilökunta ja ajajat ovat tarkastaneet kartan aamulla. Henkilökuntamme on myös siellä, jossa on tukiasemia, jos vahinkoja esiintyy.

PowerPark -tapahtumat

Pääsijainti: Huvivaltio PowerPark Puistotie 3, 62300 Kauhava, Suomi

Radan tiedot: PowerPark Outdoor Track, Jorma Lillbackantie 1, 62300 HÄRMÄ, Suomi

Pituus: 1200 m 

Leveys: 8 m

Yhteystiedot: +358 10 347 76 00 (puh) / [email protected] (sähköposti)

Kotisivu: www.powerpark.fi

Heidän kasvavan yleisönsä ansiosta olemme todella työskennelleet intohimoisesti suurissa projekteissa, kuten PowerPunk Sprintissä, Ammunta Suunnistus ja MM-kilpailu vuonna 2018. 

Tutustu sivuillamme lisää päivityksiä siitä, mitä työskentelemme!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *